hits

Ubudne gjester....

Jeg elsker å ha besøk på hytta, så vel som hjemme. Veldig gjerne må folk invitere seg selv, og veldig gjerne komme uanmeldt også. Kjekt med besøk!

Det er imidlertid ikke alle gjester som er like velkomne. Vi har fått leietakere på hytta! Selv er jeg livredd veps. Har aldri blitt stukket, men sist sommer fikk eldste sønnen vår 4 vepsestikk. Jeg har lært meg å mobilisere mot, og klarer å konfrontere frykten. Med en sønn som er mer redd for veps enn meg må jeg bare ta meg sammen!

Veldig takknemlig nå for at mannen min er ankommet hytta, og for at han har med vepseskum.

Håper på mindre veps rundt oss fremover!

2 kommentarer

blomsterevasheksehus

29.06.2017 kl.23:09

Ja de dær e ikke nokka hyggelig å ha som leieboera, skjønne godt at guttongen e redd, det gjør jo vanvittig vont å bli stukket, æ e ikke redd dæm, men har blitt stukket nån gang det kjennes jo ut som om man får lyn i kroppen når dæm stikk for det skjer så fort, men æ har lært at den beste måten å forholde sæ til veps e å være helt rolig, til dem enten flyr sin vei eller man får drept dæm.

Siv-Inger

04.07.2017 kl.01:49

blomsterevasheksehus: Jeg er redd jeg nok må bære noe av ansvaret for hans skrekk. Håper jeg klarer å ha et mer rasjonelt forhold til vepsen, slik at de tre andre slipper å bli så redde. Respekt for vepsen er fornuftig. Din beskrivelse av et vepsestikk, er ikke noe å hige etter!

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv