hits

Alvehage

Jeg har lenge tenkt å lage en alvehage. Jeg har googlet og funnet mye inspirasjon. Så var det det å sette det i live da...

I går var jeg rimelig frustrert over mine to gutter som så fort jeg var opptatt m de to små, snek seg til å spille på mobilene sine! Hva kan vi gjøre sammen for å få de vekk fra skjermene... uten at det blir noe negativt?

Jeg samlet guttene og viste de noen YouTube filmer av hvordan man kan lage alvehage. 11 åringen ble veldig inspirert. 9 åringen var litt mer likegyldig.

I dag har vi vært på shopping. Og tilbake på hytta har vi satt sammen hagen vår. Å lage ting som dette med 4 unger rundt seg som alle vil bidra er ikke enkelt. Det ble derfor ikke tatt bilder underveis i dag. Men sluttresultatet må vi nesten vise frem.

Her er Alvhilde, hun er veldig fornøyd med hagen sin. Alvhilde kommer fra Ringo. Kosten hennes kommer også derfra.

Lillebror sørger for at Alvhilde kommer seg dit hun vil, her parkerer han en bil i oppkjørselen. Noe protester fra de eldre brødrene på den plasseringen!!

Lysthuset er en midlertidig løsning. Vi ble ikke enige om hus i dag. Så "man taver hva man haver". Lykten er kjøpt på Europris, til et helt annet formål!

Krukken vi har laget alvehagen i, kjøpte vi på plantasjen. Planter og jord kommer også derfra. Fiolin i bakgrunnen er hentet på her hyttetomta.

Vannpumpe var det ikke lett å få tak i. Denne vi brukte kjøpte vi på Jula.

Har du laget, eller går med planer om å lage en alvehage? Det hadde vært hyggelig å høre hva du tenker. Og del gjerne av dine erfaringer om du har noen. Dette er vårt første prosjekt. Gøy at alle barna har vært med!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv