hits

Linduk - strykes eller ikke???

Som jeg nevnte i bloggen for noen dager siden, hadde jeg et spontent innfall hvor jeg droppet innom Kremmerhuset og kjøpte to ting. Den ene tingen, skiltet, blogget jeg om tidligere i uka.

Den andre tingen har jeg ikke nevnt i bloggen tidligere. Det var som du sikkert har gjettet en linduk, eller en løper for å være helt korrekt.

Jeg har valgt å bruke denne på salongbordet ustrøket. Jeg liker det røffe og rustikke preget løperen har når den er ustrøket. I tillegg er løperens lengde lik bordets, derfor har jeg bevist valgt å legge den litt i folder på bordet, noe som igjen er med å forsterke det rustikke uttrykket. Jeg vil tro det er flere som han andre meninger om det å bruke en ustrøken duk på bordet. Jeg vet at min mor hadde kommet til å spørre om å få lov til å stryke den om hun kom på besøk.

Hva synes du? Strykes eller ikke??

 

#kremmerhuset #ustrøketlinduk #linduk #innkjøp #rustikk

4 kommentarer

Stine Jensen

22.06.2017 kl.00:08

Uten tvil strykes! Jeg personlig synes dette blir er dårlig forsøk på et rustikk uttrykk som for meg heller ser mer rotete ut enn planlagt. Hadde du valgt noe annet materiale, som f.eks en form for strie kunne det kanskje blitt kult. Jeg vet ikke, men dette er jo bare min mening - Jeg får slå meg sammen med moren din ;)

Siv-Inger

22.06.2017 kl.00:14

Stine Jensen: Takk for innspill! :-)

blomsterevasheksehus

22.06.2017 kl.01:15

Æ må komme med innspill æ å, røft, tøft og rustikt med ustrøket, det hadde æ valgt ;)

Lykke til i ditt valg, du har foresten en fin og kreativ blogg, med mange spenende oppskrifter, æ følle dæ æ :)

Siv-Inger

22.06.2017 kl.08:23

blomsterevasheksehus: Takk skal du ha for innspillet! :-) Det er litt uortodoks med ustrøkne duker, men synes det er kledlig med lin.

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv