hits

Perfect Home - jeg er fan!

Mitt første party var jeg på på slutten av 90 tallet. En kollega var selger, og jeg var solgt! Mitt første kjøp var "kammerstaken".  Siden den gang har jeg vært på flere party, vært vertinne selv, og  jeg har  vært selger i flere perioder. Jeg trivdes veldig godt som selger, og koste meg med å dra rundt å demonstrere. Det er bare det at; er man selger, må man ha demoer, og demoene må oppbevares et sted. Når kundene bestiller varer kommer det eskevis med varer. I allefall om du har vært flink og slogt mye den siste uka! Det er alltid stas når varene kommer. Det er spennende å se varer du ikke selv har demo av, alt ser så mye finere ut i virkeligheten enn det gjør i filmen og i katalogen. Å gå gjennom varene og å sortere  til de forskjellige kundene er veldig inspirerende! Å drive med Perfect home krever plass. Plass jeg ikke lengre har med en stor familie på 6. 

På bakgrunn av alt dette ble det til at jeg sluttet som selger nok en gang. Jeg har imidlertid kontakt med en veldig hyggelig selger, og handler masse varer fra henne. Jeg prøver å bestille fra henne 2 ganger i året, og helst med partysalg over 3000 kr (partysalg = det de som er på party hos meg bestiller + mitt kjøp), slik at jeg beholder min status som gullvertinne. Det er litt frynsegoder for oss gullvertinner, og de vil jeg gjerne ha med meg. Nå som vi har både hus og hytte å møblere, trengs det litt nytt både her og der.

Det kommer nok til å komme flere innlegg om Perfect home i bloggen min. Enten det er om ting jeg har, eller det er ting jeg ønsker meg! Det kommer tre kataloger i året, og det er alltid noe som er byttet ut. Så det er alltid noe nytt jeg har lyst på!

Neste nye katalog kommer over sommeren, og jeg er så spent på hva som skal ut, og hva som kommer inn! Blir helt sikkert shopping på meg da også!

Hvilket forhold har du til Perfect home?

#interiør #inspirasjon #PerfectHome

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv