hits

Knekkebrødrot og knekkebrødboks

I dag fikk jeg melding om pakke på posten. Jeg vet jo selvsakt hva det er, men gleder meg alikevell til å hente den. 

Her forleden dag ble jeg nemlig iritert da jeg ryddet kjøkkenet etter at alle de 5 andre var vel avgårde. Brødet lå fremme og brødboksen var tom (grrr... Kan de ikke bare putte brødet på plass???) , og det lå to (!!) åpne pakker med knekkebrød på kjøkkenbenken, og noen knekkebrød lå også ved siden av pakkene!

Irritert gikk jeg rett på nettet og googlet "Knekkebrødboks". Jeg fant,  jeg bestilte, og i dag kom pakken! Jeg ser frem til å hente den, og ikke minst til enda en ting som kan være med å bidra til orden i kaoset her! 

Når jeg nå lager dette innlegget om knekkebrødrot og knekkebrødboks, googler jeg i håp om å finne en passende illustrasjon til dette innlegget. På leting etter noe passende kommer jeg over mange bilder av hjemmelagede knekkebrød, og du verden så fristende de ser ut.

For noen år siden var jeg på lavkarbo diett. Da bakte jeg knekkebrød selv. Oppskriften hadde jeg tidligere i bloggen min. Nå ble jeg rett og slett inspirert til å bake igjen! Siden jeg er hjemme med sykt barn i dag, og selv ikke er helt i form, blir det ikke knekkebrødbaking i dag. Jeg har imidlertid bestemt meg for å republisere oppskriften min, og jeg skal lage handleliste over hva jeg trenger. Så får vi se over helgen, og inspirasjonene fortsatt er inntakt så blir det kanskje knekkebrød... kanskje!

#knekkebrød #rot #kaos #shoppingpånett #knekkebrødboks

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv