hits

Suppas hus

Som mor til 3 gutter er det veldig stas å ha ei datter også. Og jeg må vedgi at det drypper kanskje litt ekstra på henne. Jeg synes det er stas med ei som liker å leke med dukker og dukke tøy, ei som er opptatt av smykker og klær.

Guttene liker de samme tingene så utvalget av biler, togbane og lego/duplo er heller stort. De er ikke så opptatt av klær og jeg har innsett at jeg faktisk ikke trenger å kjøpe ei bukse til hver av guttene selv om jeg kjøper en kjole til henne. Selv om jeg nok gjorde det mye i begynnelsen.

Til treårsdagen fikk snuppa sitt første dukkehus. Jeg var en stund usikker på hva jeg skulle gå for. Valget sto mellom Le toy van, lundby som jeg selv alltid hadde ønsket meg og Sulvanian. 

Konklusjonen ble at hun nok, som treåring, ville ha mest glede av Le toy van huset. Huset og møblene er av tre og de er laget for at små hender skal leke med det, og håndtere det. Så får vi se om hun kanskje bytter det ut i et annet hus når hun blir større.


Bank, bank!!!

Velkommen inn!!!

Vi valgte å kjøpe huset på Finn, og fikk et veldig godt holdt hus av typen Lavender til en grei pris inkludert endel møbler og dukker.

Huset var lett å sette sammen. Det tok knappe 15 min. 

Foreløbig står huset i stua. Hver morgen når vesla kommer opp i stua er hun innom huset og hilser på de som bor der. Tvillingbroren synes også huset er fasinerende og bruker det gjerne som parkeringshus for bilene sine. 

Det er veldig hyggelig å se at man har truffet blink med gaven. 

#dukkehus #letoyvan #datter

2 kommentarer

Elisa

08.06.2017 kl.11:34

Åååh! Så nydelig! Jeg og elsket å leke med dukker da jeg var liten! Syns faktisk det er like gøy idag som det var da! :)

Siv-Inger

08.06.2017 kl.13:17

Elisa: Veldig hyggelig å ha ei datter som jeg kan "leke" litt med... :-) Guttenes lek med biler, har aldri engasjert meg på samme måte.

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv