hits

Bursdagshilsninger og facebook!

I morgen har en person som betyr mye for meg bursdag. Som i fjor har han endret innstillinger på facebook, slik at det ikke skal komme opp at han har bursdag. Han mener at alle bursdagshilsninger han får via facebook egentlig ikke betyr noe, fordi det koster den enkelte så lite å skrive "Gratulerer med dagen" når Facebook minner oss på at noen i vårt nettverk har fødselsdag. 

Thanks to all who posted
birthday wishes to my Facebook
page and
making me
look more
popular than
I really am.

Fra Someecards

Jeg er til en viss grad enig med ham. En bursdagshilsen på SMS varmer mer enn en hilsen på Facebook. Og ja, det er ikke mange sekundenene oppmerksomhet som ofres bursdagsbarnet når en sender opptil 4-6 bursdagsmeldinger på facebook hver dag. Det finnes selvsakt unntak. Personer som betyr mer enn andre, som du tenker mer på og som du bruker litt lengre tid på bursdagshilsningen til!

Happy last notification for your
birthday, from an old friend who
waited the whole
day to do this!
(Yeah no, I
haven't been on
facebook all
day!) haha

Fra Someecards

Samtidig vet jeg at han kommer til å bli skuffet om det er få som faktisk husker bursdagen hans uten hjelp fra facebook. Han gjorde det samme i fjor og det tok lang tid før han sluttet å snakke om hvem han ikke fikk hilsninger fra. Hilsningene betyr altså noe, men han ønsker at de skal være ektefølte.

Vi trenger ikke huske ting lengre. Hvem går rundt å husker telefon nr? Hvem husker fødselsdatoer? Avtalene legger vi også inn på mobilen.... Alt huskes for oss. Gjør det oss upersonlige?

Thanks for the birthday wishes from everyone who noticed my name today in the upper right corner of your Facebook page

Fra someecards

Hva er ditt forhold til å sende bursdagshilsninger på facebook, og hva er ditt forhold til å motta slike meldinger?

#familie #bursdag #facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv