hits

Årets farge 2017

Årets farge i år er rød i følge Fargerike. Hjemme hos meg er det mye rødt i desember, men utover det er det veldig lite røtt å spore i interiøret.


Dette hjertet sto på en plante jeg fikk av mannen min til valentines dag. Hjertet har fått lov til å stå på planten, som en påminnelse om hans romantiske gest. Dette er det eneste røde jeg har i stua for øyeblikket!

Har du noe rødt hjemme hos deg?

Jeg utfordrer alle mine lesere til å blogge om hvordan dere bruker rødt i interiøret, utenom jul. Link gjerne ditt innlegg i kommentarfaltet på dette innlegget.

2 kommentarer

wenchepia

21.05.2017 kl.14:21

Hmm...rødt utenom jul...vet ikke om jeg har noe :p hadde jo litt rødt til pynt på 17.mai da,men da sammen med blått og hvitt,så det er allerede pakket ned i esken merket "17.mai" igjen... får ta en runde og se etter , når latmarken har gått hjem til mora si:))) jeg sløver bare i sengen med bok og mobil i dag nemlig^^

Siv-Inger

21.05.2017 kl.18:30

wenchepia: En god bok på sengen, høres jo ganske deilig ut det! :-) Jeg hadde røde gardiner i en leilighet ejg hadde for fler år siden, og rød lampeskjerm. da jeg fikk folk på besøk mente de at jeg hadde startet vel tidlig med å pynte til jul.... :-) Jeg bruker bye rødt til jul så blir vel mer moteriktig da!

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv