hits

En ny start!

En ny start kan være godt i mange sammenhenger. Har man vært uheldig, eller gjort noe dumt man angrer veldig på er det godt å bli tilbudt en nye mulighet. Andre ganger kan det bare være godt å la fortid være fortid, og bare strekke seg etter det som er forran. 

Våren er også på mange måter en ny start. Alt våkner til liv igjen. Til og med vi nordmenn våkner til liv på nytt, når sola skinner og gradestokken kryper opp på de tosifrede tallene. På lekeplassene yrer det av liv, det er som om vi kommer ut av dvale. Det er deilig med en ny start.

Jeg har blogget i mange år, og nå har jeg hatt mange års pause. Travel småbarnstid med 4 barn hvor de to yngste nettopp er blitt 3 år har krevd mye av tiden min. Å skrive blogg har rett og slett ikke vært prioritert. Samtidig er det en av mine hobbyer, som jeg virkelig liker å holde på med. Jeg er nå i en fase hvor jeg ser at det er viktig at jeg begynner å ta mer hensyn til meg selv, og å gjøre ting for meg selv også. Så da tenker jeg at å skrive blogg igjen, kan passe perfekt. 

For dere som har fulgt bloggen min tidligere så er mye nytt. Jeg har tatt en skikkelig ryddesjau. Et nytt design, alle de gamle innleggene mine er arkivert. Jeg starter rett og slett med blanke ark. bloggen vil alikevell være som før nåe det gjelder innhold. Selv om mye er nytt er jeg den samme. Som før vil bloggen være preget av hvem jeg er og mine interesser. Familien kommer jeg til å holde unna bloggen. Det velger jeg å holde privat.

Tanker om tro er viktig for meg, likedan alt som har med hus, hytte, hjem og hage. Selv om jeg ikke skriver om familien vil det å være mamma, og tanker rundt familielivet dukke opp i bloggen.

Det kan også hende at noen av de gamle innleggene dukker opp igjen, som de var eller i renovert drakt. Er det ting du har lest på bloggen tidligere, som du kunne tenke en "reprise" på, så send meg gjerne en melding.

 

Jeg gleder meg til min nye start!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv