hits

Fra drøm til virkelighet

Dette innlegget postet jeg opprinnelig i mars 2016. Byggeprosessen tok lengre tid enn forespeilet, og vi overtok ikke hytta før 1. juli. Nå i helgen var vi på hytta, og feiret 1 år som hytteeiere, det fortjener et tilbakeblikk:

Siden vi flyttet til Trøndelag har vi fått brukt hytta i Etne veldig lite. Det sier seg selv at blir vanskelig med 14 timers kjøring til hytta, spesielt med 4 unger fra 1-9 år. I høst kjøpte vi derfor tomt i flotte Kjerknesvågen, på Inderøy. Det har blitt noen turer dit for å følge fremdriften på tomten, og i februar begynte hytta å reise seg. Her kommer en bildekavalkade som viser stedet og prosessen så langt:


Første bildet fra tomta


Arbeidet er i gang


Vi gleder oss til bærtur neste høst!


Det er noe nytt å se og å oppdage hver gang vi er på inspeksjon.
Så kom snøen....


og enda mer snø... Snømåking måtte til, før de skulle begynne å bygge.


Nå går det fort. Dette bildet er tatt bare dager etter at de startet å bygge!
Dette er fra vårt siste besøk, sist uke. I helgen valgte vi kjøkken. Nå blir det innvendig arbeid i tiden fremover, og utvendig vil det ikke synes så mye. 


Fantastisk beliggenhet!!!!

Vi ser veldig frem til å ta hytta i bruk. Det ligger an til overtakelse i midten av mai!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv-Inger

Siv-Inger

42, Stjørdal

Jeg er gift med en fantastisk, herlig rogalending, og sammen har vi 4 herlige barn. Vi flyttet fra Rogaland til Stjørdal i 2012. Vi har pusset opp et hus fra 1985, og sommeren 2016 tok vi ibruk vår nye hytte.

Norske blogger
eXTReMe Tracker

Kategorier

Arkiv